Leiligheten

Nido de Cisnes

Leiligheten er over to plan. I andre etasje, som er hovedetasjen, finner man stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom, bad, gang med trapp til øverste etasje, kott og vaskerom. Utgang til balkong fra stuen. I øverste etasje finner man et åpent soverom med eget bad og utgang til takterrasse. Aircondition i alle oppholdsrom. Trådløst internett og TV med norske kanaler. Printer med trådløs tilkobling for utskrift av billetter ol. Tomtom GPS med spanske karter til låns.

Leiligheten ligger i en rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Parkering i gaten utenfor leiligheten. Svært rolig og velstelt område med nydelige fellesarealer.

Leiligheten er normalt "rigget til" med seks faste køyeplasser. I tillegg finnes en ekstra seng samt en enkel-madrass som er komfortabel. Dessuten er der fire enkle oppblåsbare madrasser, men disse passer nok best for barn. Teoretisk kan man altså finne plass til inntil 12 personer - men da blir det nok trangt! Vi har vært 10 - da var det også trangt, men det gikk fint:) Aller best passer nok leiligheten til inntil 3 par pluss eventuelt noen barn.

Stuen:

I stuen finner man en koselig liten salong. Reol med TV og høytalere for tilkobling til PC. I reolen finner man også barskapet:) En liten spisegruppe mot kjøkkenet. Aircondition om ikke viftene i taket er svalende nok. Utgang til balkong.

Kjøkkenet:

Kjøkkenet er lite men velutstyrt. Åpen barløsning mot stuen. Utgang til vaskerom med utslagsvask og vaskemaskin. Kjøkkenet inneholder kjøleskap med en liten frys, komfyr, oppvaskmaskin og microbølgeovn. Ellers det man måtte trenge av kjørler, gryter og panner.

Balkong:

Balkongen er romslig (ca 10m2) med plass til 6 personer rundt et rundt bord. Den er østvendt med fint utsyn over nærområdet. Sommerstid er balkongen skyggefull og sval straks solen kommer høyt nok ettersom den er overbygd. Vinterstid har man sol her til ca kl 1300. Balkongen er utstyrt med "glassgardiner" - dvs at man kan nyte solen her selv om det er kjølig vinterstid, og åpne helt opp sommerstid.

Bad:

Badet i første etasje er det mest velutstyrte. Her finner man badekar med dusj, toalett og bidè samt selvfølgelig vask med skaper, speil og god avsetningsplass. Hårføner i skapet.

Soverom 1:

Hovedsoverommet har en liten men komfortabel dobbeltseng og god skap-plass. Aircondition foruten vifte i tak. Eventuelt gulvplass til to ekstra madrasser. Strykejern i skapet.

Soverom 2:

Bittelitt større enn hovedsoverommet. Utstyrt med to enkle køyer (som naturligvis kan skyves sammen) og meget godt med skap-plass. Aircondition foruten vifte i tak. Eventuelt gulvplass til to ekstra madrasser.

Kott under trappen:

Her finner man strandstoler, magebrett mm som man kan låne om man skal på stranden:) Videre støvsuger, strykejern, kjøleboks og hyller med bla strandnett, lyspærer, verktøy ol.

Soverom 3:

Soverommet ligger i toppetasjen (tredje etg.) og har eget bad. Utgang til takterrasse. Soverommet er utstyrt med en dobbeltseng og har noe skap-plass. I tillegg er en ekstraseng samt en enkel madrass stuvet her. Aircondition. Vifte kan evnt hentes fram fra kottet om man foretrekker det.

Bad i 2.etg.:

Med dusj, toalett, speil, vask og en liten kommode.

Takterrassen:

Takterrassen er meget romslig (ca 40m2) og er utstyrt med spisegruppe, koselig sittegruppe (med integrert isboks;) og solsenger. I tillegg plass til et plaskebasseng og grill.  Utvendig dusj som er meget praktisk på hete sommerdager! Herfra har man flott utsikt over området med sjøgløtt mellom hustakene. Et utmerket sted å slikke sol! - her har man den nesten hele dagen - sommerstid forsvinner den fra terrassen først en time før den går ned.